Hyppää sisältöön
Tervolan Vuokratalot Oy
Vuokrakoti lähellä luontoa

ASUKASTIEDOTE 11/2019

Muutoksia kiinteistönhuoltoon 1.1.2020 alkaen!

Tervolan Vuokratalojen kiinteistöpäivystykseen tulee muutoksia 1.1.2020 alkaen. Muutosten johdosta kiinteistönhoitajan tavoittaa iltaisin ja viikonloppuisin numerosta 0400 296 421. Muina aikoina ja kiireettömissä asioissa vikailmoitukset tehdään joko sähköisesti (kts. alla) tai puhelimitse toimistolle (040 151 9803 tai 040 170 3243).

1.12.2019 alkaen Tervolan Vuokrataloilla aloittaa vakituisena kiinteistönhoitajana työnsä Hannu Kaiharju, nykyisten palveluntuottajien sopimusten päättyessä.

 

Vikailmoitus sähköisesti

Olettehan huomanneet, että Tervolan Vuokratalojen asuntoja koskevat vikailmoitukset voi tehdä myös sähköisellä lomakkeella kotisivujen (www.tervolanvuokratalot.fi) kautta? Kiinteistönhuolto- ja vikailmoituspainikkeen takaa löytyvät sekä kiinteistönhuollon puhelinnumerot että vikailmoituslomake (Tee vikailmoitus tästä -kohta). Kiireelliset asiat kannattaa kuitenkin ilmoittaa suoraan puhelimella, ainakin päivystysaikana.

 

Muistutus roskien lajittelusta

Muistutamme asukkaita, että kiinteistöjen roska-astioihin saa viedä vain tavallista kotitalousjätettä. Huonekalut ym. tulee jokaisen asukkaan itse huolehtia asianmukaiseen kierrätyspisteeseen! Kiinnitättehän huomiota myös paperien ja pahvien lajitteluun niissä kiinteistöissä, joissa on niille omat jäteastiat. Varsinkin pahvia on usein sijoitettu paperinkeräysastiaan. Paperille, pahville, metallille ja lasille löytyy omat kierrätyspisteet myös K-marketin ja Salen pihoilta, joissa on myös vaatekeräyslaatikot. Kierrätyspisteistä ja kierrätysohjeista löytyy lisätietoja Perämeren Jätehuollon kotisivuilta (www.jakala.fi).

 

Autopaikoitus

Autojen paikoitus on sallittua vain merkityillä paikoilla. Esimerkiksi nurmialueille ja pihakäytäville autoja ei saa pysäköidä. Niillä kiinteistöillä, joissa on numeroidut autopaikat, tulee myös muistaa pysäköidä autonsa huoneistoa vastaavalle paikalle. Romuautojen säilytys vuokratalojen kiinteistöllä on kielletty, ja auton haltijan tulee toimittaa autonsa asianmukaiseen kierrätyspisteeseen. Mikäli romuautoja kiinteistöillä havaitaan, eikä auton omistaja siirrä autoa kehotuksesta huolimatta, tullaan asia siirtämään ympäristölautakunnan hoidettavaksi.

 

Kunnostuksia

Tervolan Vuokratalot Oy on suorittanut viimeisen vuoden aikana useita kunnostustöitä. Esimerkiksi Kiviahontien ja Jurvantien kiinteistöjen katot on uusittu ja useiden kiinteistöjen piha-alueita siistitty. Myös lasten hiekkalaatikoita on lisätty ja vaihdettu uusiin. Seitasaarentie 6:een on lokakuun vaihteessa vaihdettu uudet ulko-ovet ja patteriverkoston huuhtelua sekä termostaattien vaihtoa tehty Heikkelinpellon ja Patokentän kiinteistöihin. Syksyn aikana on aloitettu myös Hannulantien C-talon täysi remontti, jossa kaikki kolme asuntoa remontoidaan kokonaan sekä suoritetaan energiataloutta parantavia korjauksia.

 

Vuodelle 2020 on suunnitteilla mm. lisää patteriverkoston huuhteluja, kattoremonttia sekä yläpohjien lisäeristyksiä. Lisäksi Seitasaarentien kiinteistöjen takapihat tullaan kunnostamaan, kun Keskustien remontti on valmistunut. Ehdotuksia kunnostuskohteiksi sekä palautetta jo tehdyistä remonteista voi esittää myös asukastyytyväisyyskyselyssä (linkki etusivulla).