Hyppää sisältöön
Tervolan Vuokratalot Oy
Vuokrakoti lähellä luontoa

Tervolan Vuokratalot Oy:n asukkaat                                                                                                      6.2.2018

 

 

ASUKASTIEDOTE 1/ 2018

 

Asukaskysely

Ennen vuoden vaihetta tehtiin asukaskysely asumiseen liittyvistä asioista. Vastauksia tuli runsaasti; kiitos siitä. Vastauksista kävi ilmi että parannettavaa löytyy, mutta asukas-tyytyväisyys oli kohtuullisella tasolla.

Annalantie 7:stä tuli huolestuneita viestejä putkivuodoista. Käyttövesiputket on nyt vaihdettu kokonaan. Vuotovahinkoja kärsineisiin asuntoihin tehtävien korjausten yhteydessä parannetaan asuntojen kuntoa kokonaisuudessaan.

Piha-alueiden siisteydestä ja hoidosta sekä kalusteiden kunnosta oli useassa palautteessa huolta. Piha alueiden hoitoon tullaan kiinnittämään huomiota jo tulevana kesänä.  Leikkipaikkojen korjauksia tullaan tekemään samoin ensikesän aikana.

 

Asuntojen sisätilojen kunto ja ulkomaalaukset

Huoneistojen kunnosta saimme palautetta ja niihin tullaan kiinnittämään seuraavien vuosien aikana erityistä huomiota. Asuntojen korjauksia pyritään tekemään ensisijaisesti asukkaan vaihtojen välissä.

Rakennuksien ulkomaalauksia on tehty niin, että kaisajoen, keskustan ja kiviahon kohteet on lähes kaikki maalattu. Ulkomaalauksia tullaan jatkamaan tulevana kesänä. Huopakattoihin on tehty homeenestokäsittely.

 

Vuokrien tarkistus

Vuokran korotuksia ei tehty tälle vuodelle. Vuokrataloyhtiön toimihenkilöt ja hallitus ovat tehneet erilaisia säästöratkaisuja joilla pyritään pitämään kulut kurissa. Vahingonteot ja tupakointi huoneistossa lisäävät korjauskuluja ja vuokran korotustarvetta, toivoisimme kaikkien kiinnittävän huomiota kyseisiin asioihin.

 

Nettisivut

Tervolan Vuokratalot Oy:lle on tehty nettisivut. Sivuilla voit jatkossa tarkastella erilaisia tapahtumia , antaa palautetta tai jättää mahdollinen korjauspyyntö. Sivut löytyvät osoitteesta www.tervolanvuokratalot.fi , aina voit myös soittaa vanhoihin tuttuihin numeroihin.

 

Jarno Lumimäki

toimitusjohtaja

Tervolan Vuokratalot Oy